Nieuwe koers

De beheerder van het Blue Value Fund is van plan om vanaf 1 januari 2017 een geheel nieuwe koers te gaan varen. In plaats van AEX Blue Chip aandelen, zal het fonds de nadruk gaan leggen op het wereldwijd beleggen in aandelen van snelgroeiende ontwikkelingen die de wereld beetje bij beetje veranderen. En vaak ook een stuk beter maken.

Lees meer over de nieuwe koers op www.brightnewworld.nl

Lees het voorstel en de toelichting op
de wijziging van het prospectus >>

€ 93,09 op 5 december 2016
*

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Het Blue Value Fund is een beleggingsfonds met een open-end karakter en is geregistreerd bij de AFM in Amsterdam. Uw aankoopbeslissing dient te worden genomen op grond van het prospectus, welke u tezamen met de essentiële beleggersinformatie hier kosteloos kunt downloaden. Deze documenten bezitten informatie over het product, de kosten en de risico's. Vraag erom en lees deze documenten voordat u het product koopt. Voor uitleg over de risicometer kunt u hier terecht.

Naast het rendement zijn er natuurlijk nog veel meer redenen om in te stappen in het Blue Value Fund

Brede Risicospreiding

De portefeuille van het Blue Value Fund is breed gespreid. Door die brede spreiding verminderen de risico's.

Actief beleid

Het fonds richt zich op het behalen van een hoog rendement. Inspelen op zowel kansen als bedreigingen met een actief beleid is daarbij essentieel.

Onafhankelijke Beheerder

Sinds de start in 1993 wordt het fonds beheerd door Wijs & van Oostveen Fund Management. Wijs & van Oostveen Fund Management is geen onderdeel van een bank of andere financiële instelling en derhalve volledig onafhankelijk.

Ook beleggen in sterke aandelen?

Blue chips, Sterke Aandelen

Het Blue Value Fund richt zich op het behalen van een hoog rendement. Het fonds belegt vooral in aandelen. Naast hoge rendementskansen heeft het fonds een hoog risicoprofiel. Het fonds concentreert zich op aandelen van Europese blue chips, met een sterke voorkeur voor Nederlandse aandelen. Blue chips zijn grote bedrijven die zich al over een langere periode bewezen hebben.

Ook beleggen in sterke aandelen?

Profiteer van sterke aandelen

Schrijf nu in

Inschrijven kan al vanaf € 2.500,- en gaat heel gemakkelijk. U kunt elke eerste dag van de maand participaties aankopen. Uw deelnamebedrag kunt u overmaken naar rekeningnummer NL16KASA0223555355. Na de aankoop ontvangt u uw participatiebewijs.

1

Vul uw gegevens in

2

Maak uw deelnamebedrag over

3

U ontvangt uw participatiebewijs

Ook beleggen in sterke aandelen?

Gratis keuzehulp beste nederlandse fondsen

 

GRATIS E-BOOK MET 20 PRAKTISCHE ASPECTEN WAARMEE U DOELTREFFEND DE BESTE BELEGGINGSFONDSEN KUNT SELECTEREN.

Vraag hier het e-book aan en ontvang deze direct in uw inbox. Het e-book wordt u aangeboden door het Blue Value Fund.

E-mailadres *

Als u uw gegevens verstuurt, verleent u Wijs & van Oostveen Fund Management en aan ons gelieerde ondernemingen toestemming om u te informeren over onze producten en diensten. Als u hiertegen bezwaar heeft, kunt u een e-mail sturen naar info@bluevaluefund.nl.